Un nou estudi descobreix que consumir les populars crispetes de blat de moro tindrien efectes beneficiosos sobre la salut, més dels que se'ls suposava. Els beneficis descoberts inclouen la prevenció del deteriorament cognitiu, la esteoporosis, Alzheimer i fins i tot podrien també prevenir l'envelliment prematur.
Si et senties culpable perquè ets d'aquestes persones que no poden viure sense crispetes de blat de moro, ja sigui com a aperitiu o com a acompanyament per a les teves sessions de cinema, la bona notícia és que pots menjar-los tranquil·lament, d'acord amb els resultats d'aquest estudi.
La investigació es va dur a terme per l'American Chemical Society i el que va descobrir és que les crispetes de blat de moro incorporen una gran quantitat d'antioxidants el consum comporta una granda quantitat d'efectes positius per a la salut.
També solen adherir-se a substàncies tòxiques com el coure, el plom o el cadmi per eliminar-los de forma natural.
Concretament, la closca del blat de moro inclou grans quantitats de polifenols, antioxidants coneguts per trobar-se en moltes fruites, el cacau o la cervesa. prevenen:
Malgrat tot això, no cal oblidar que en moltes ocasions se solen preparar les crispetes amb mantega, sucre o altres ingredients que ja no són tan saludables. Per això el millor és preparar les teves crispetes amb una mica de sal, sense passar-se, perquè li d'una mica de gust i que així segueixin sent saludables. - marcianos.com
Si et senties culpable perquè ets d'aquestes persones que no poden viure sense crispetes de blat de moro, ja sigui com a aperitiu o com a acompanyament per a les teves sessions de cinema, la bona notícia és que pots menjar-los tranquil·lament, d'acord amb els resultats d'aquest estudi.
La investigació es va dur a terme per l'American Chemical Society i el que va descobrir és que les crispetes de blat de moro incorporen una gran quantitat d'antioxidants el consum comporta una granda quantitat d'efectes positius per a la salut.
També solen adherir-se a substàncies tòxiques com el coure, el plom o el cadmi per eliminar-los de forma natural.
Concretament, la closca del blat de moro inclou grans quantitats de polifenols, antioxidants coneguts per trobar-se en moltes fruites, el cacau o la cervesa. prevenen:
- L'envelliment prematur
- Problemes en el sistema nerviós
- Problemes en el sistema cardiovascular
- Ajuden a prevenir el sobrepès
- Ajuden a prevenir l'osteoporosi
- Ajuden a prevenir l'Alzheimer
- Milloren la digestió
Malgrat tot això, no cal oblidar que en moltes ocasions se solen preparar les crispetes amb mantega, sucre o altres ingredients que ja no són tan saludables. Per això el millor és preparar les teves crispetes amb una mica de sal, sense passar-se, perquè li d'una mica de gust i que així segueixin sent saludables. - marcianos.com
Tags:
SUE