Plàtan, formatge, llimona, mantega o rovell d'ou són alguns dels aliments que poden arreglar-un mal dia. Hi ha molta gent que busca millorar el seu estat d'ànim obrint la nevera. Si aquest és el teu cas, refugia't en aquells aliments que siguin grocs, o almenys això recomana la ciència ... Segons un estudi encarregat per The Happy Egg Company, menjar aliments grocs allibera nivells significatius d'hormones feliços ja que els éssers humans associem aquest color brillant amb l'alegria. Per demostrar que el menjar d'aquesta tonalitat ens fan més feliços, els científics de Mindlab van mesurar les reaccions de 1.000 adults de Regne Unit per determinar l'associació emocional entre la coloració dels aliments i la felicitat. Per dur a terme la investigació, van mesurar les seves respostes subconscients, també conegudes com sentiments intestinals.
L'estudi indica que, al 70% dels enquestats, els aliments grocs ens fan sentir notablement més feliços. És més, el 62% del total va assegurar que els agradaria veure més groc a la seva nevera. Les truites, amb un 61%, encapçalen la llista de menjars favorits, seguit pels macarrons amb formatge, els plàtans, les coques i els ous escalfados.Los aliments vermells es col·loquen en segona posició i el cafè a la tercera. Per la seva banda, els nabius són els aliments menys populars si parlem de felicitat, ja que el blau es relaciona amb la tristesa. Aquest color sol representar aquest sentiment, com en la pel·lícula De l'inrevés o el dia més trist de l'any que porta en el seu nom el color blau, Blue Monday.Aunque l'estudi ha estat patrocinat per una companyia d'ous, que evidentment ven aliments grocs, hi ha una explicació científica darrere d'aquests resultats. Aquest to ressona més en el nostre costat esquerre (el lògic) del cervell, estimulant les nostres facultats mentals i portant-nos a percebre-ho com alegre, feliç i divertit.
L'estudi indica que, al 70% dels enquestats, els aliments grocs ens fan sentir notablement més feliços. És més, el 62% del total va assegurar que els agradaria veure més groc a la seva nevera. Les truites, amb un 61%, encapçalen la llista de menjars favorits, seguit pels macarrons amb formatge, els plàtans, les coques i els ous escalfados.Los aliments vermells es col·loquen en segona posició i el cafè a la tercera. Per la seva banda, els nabius són els aliments menys populars si parlem de felicitat, ja que el blau es relaciona amb la tristesa. Aquest color sol representar aquest sentiment, com en la pel·lícula De l'inrevés o el dia més trist de l'any que porta en el seu nom el color blau, Blue Monday.Aunque l'estudi ha estat patrocinat per una companyia d'ous, que evidentment ven aliments grocs, hi ha una explicació científica darrere d'aquests resultats. Aquest to ressona més en el nostre costat esquerre (el lògic) del cervell, estimulant les nostres facultats mentals i portant-nos a percebre-ho com alegre, feliç i divertit.
Tags:
ALTRES ESTUDIS