18.6.17

SUE - ELS HOMES QUE MÉS SOMRIUEN TENEN MÉS POSSIBILITATS DE LLIGAR

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Ens diuen que no cal jutjar un llibre per la seva portada, però el nostre rostre diu molt sobre nosaltres: de la nostra salut, de la nostra personalitat ... i pot dir alguna cosa més si parlem d'amor segons un estudi dirigit per la Universitat d'Oslo (Noruega) i la Universitat de Senshu (Japó). En concret, aquest estudi conclou que els homes que més somriuen tenen més possibilitats de lligar pel que sembla més atractius ... Descobreix tots els detalls a continuació!
Consistia a mostrar una sèrie de fotos a 218 dones. En algunes sortien homes somrient i en altres feien expressions neutrals. Les dones havien de avaluar l'atractiu dels homes per a una futura relació a curt termini (una relació casual) i per a una relació a llarg termini (per exemple, matrimoni).
Segons els resultats, les dones s'associen a un home somrient amb un potencial company per a una relació de llarga durada.
"Aquests resultats concorden amb la idea que les característiques socials i cooperatives serien principalment importants per a companys a llarg termini però no per curt termini, perquè la cooperació en el llarg termini és necessària per a la criança en la primera, però no aquesta última".
Per tant, a una dona heterosexual li interessaria un home que mostri trets de personalitat positius com felicitat i confiança, però aquestes característiques no importarien molt en el curt termini. És de lògica: si només és una aventura, menys et importats seus defectes ...
A la segona part de l'estudi, es va preguntar a 71 dones diferents que avaluessin la confiança dels homes que sortien en fotos similars. Els homes que somreien eren percebuts com a més fiables.
Doncs ja sabeu el que toca nois ... a somriure! 😀 😀 😀 😀 😀

«
Next
Entrada més recent
»
Previous
Entrada més antiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger