SUE - ELS HOMES QUE MÉS SOMRIUEN TENEN MÉS POSSIBILITATS DE LLIGAR

advertise here

Ens diuen que no cal jutjar un llibre per la seva portada, però el nostre rostre diu molt sobre nosaltres: de la nostra salut, de la nostra personalitat ... i pot dir alguna cosa més si parlem d'amor segons un estudi dirigit per la Universitat d'Oslo (Noruega) i la Universitat de Senshu (Japó). En concret, aquest estudi conclou que els homes que més somriuen tenen més possibilitats de lligar pel que sembla més atractius ... Descobreix tots els detalls a continuació!
Consistia a mostrar una sèrie de fotos a 218 dones. En algunes sortien homes somrient i en altres feien expressions neutrals. Les dones havien de avaluar l'atractiu dels homes per a una futura relació a curt termini (una relació casual) i per a una relació a llarg termini (per exemple, matrimoni).
Segons els resultats, les dones s'associen a un home somrient amb un potencial company per a una relació de llarga durada.
"Aquests resultats concorden amb la idea que les característiques socials i cooperatives serien principalment importants per a companys a llarg termini però no per curt termini, perquè la cooperació en el llarg termini és necessària per a la criança en la primera, però no aquesta última".
Per tant, a una dona heterosexual li interessaria un home que mostri trets de personalitat positius com felicitat i confiança, però aquestes característiques no importarien molt en el curt termini. És de lògica: si només és una aventura, menys et importats seus defectes ...
A la segona part de l'estudi, es va preguntar a 71 dones diferents que avaluessin la confiança dels homes que sortien en fotos similars. Els homes que somreien eren percebuts com a més fiables.
Doncs ja sabeu el que toca nois ... a somriure! 😀 😀 😀 😀 😀