18.5.17

SUE - FER EL LLIT CADA DIA ÉS DOLENT PER A LA SALUT I NO ESMORZAR TAMBÉ

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Un estudi de la Universitat de Kingston revela que fer el llit cada dia és dolent per a la salut. El seu argument se centra que la presència d'àcars de pols entre els llençols pot ocasionar malalties com l'asma i que aquestes bestioles, que s'alimenten de pell humana, sobreviuen millor en llits acabades de fer que en llits desfetes. Stephen Pretlove, l'investigador de la teoria, explica: "Una cosa tan simple com deixar el llit desfet durant tot un dia pot eliminar la humitat dels llençols i el matalàs i aconseguir que els àcars es deshidratin i finalment morin".
Després d'unes hores de descans, el correcte és anar a esmorzar però ... què passa si no esmorzem? Té la fama de ser el menjar més important del dia, però les rutines diàries i els mals hàbits provoquen que, en la majoria dels casos, ens conformem amb un simple cafè.
Nombrosos estudis adverteixen que les conseqüències d'aquest gest són molt negatives, des incrementar el risc de patir diabetis fins a la possibilitat de tenir trastorns cardiovasculars. A més, una investigació de la Universitat de Tel Aviv afegeix que prendre esmorzars abundants i ric en proteïnes aprima, millora de forma substancial el control de la gana i permet un major rendiment en termes de memòria, atenció i habilitat per resoldre problemes.
«
Next
Entrada més recent
»
Previous
Entrada més antiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger