1.6.17

SUE - ELS GOSSOS PODEN PARLAR AMB ELS HUMANS, ESPECIALMENT LES DONES

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !


Un grup de etòlegs va estudiar la capacitat dels humans per reconèixer diferents tipus de grunyits de gos i els resultats de la investigació van mostrar un índex d'encerts sorprenentment alt. 

Una investigació duta a terme per etòlegs de la Universitat Eotvos Loránd de Budapest (Hongria) apunta que els gossos poden fer als humans entendre el que volen dir amb les seves diferents tipus de lladruc o grunyit, segons es desprèn de les conclusions de l'estudi publicat aquest dimecres a la revista 'Royal Society Open Science'.
Durant l'experiment, un grup de 40 participants escoltar un seguit de grunyits de gossos realitzant diverses tasques: protegir el seu menjar, jugar amb una corda o enfrontant-se a l'amenaça d'una persona desconeguda.
Els resultats van mostrar una dada que va sorprendre els científics: en el 63% dels casos, els participants van aconseguir relacionar correctament el tipus de grunyit amb l'acció que estava realitzant el gos i l'emoció que estaven expressant.


Juntament amb identificar el context dels diferents sons, el grup tenia també de tractar de determinar l'estat emocional del ca entre cinc opcions: agressivitat, por, desesperació, felicitat i ganes de joc.
Així mateix, un dels autors de l'estudi, Tamas Farago, ha assenyalat que "les dones i els participants que tenien gossos" van mostrar una major capacitat a l'hora de reconèixer les emocions dels gossos. rt.com
«
Next
Entrada més recent
»
Previous
Entrada més antiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger