5.3.17

SUE - UNA COPA DE VI NEGRE EQUIVAL A UNA HORA DE GIMNÀS

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Un estudi de la Universitat d'Alberta (Canadà) determina que el vi negre ajuda a millorar el funcionament del cor, els músculs i els ossos, gràcies al seu contingut en resveratrol, que actua de la mateixa manera que quan anem al gimnàs. Segons el responsable de l'estudi, Jason Dyck, "el resveratrol podria ajudar a les poblacions de pacients que volen fer exercici però són físicament incapaços i podria simular els beneficis de l'esport per a ells".

Aquest compost també es troba en el cacauet, les nous, el raïm i la xocolata negra, i millora el rendiment físic en reforçar els múscuos i el sistema cardiovascular de la mateixa manera que quan realitzem exercici. Segons el grup d'investigadors que ha dut a terme l'estudi, el resveratrol també combat el sobrepès, actua com a potent antioxidant, millora la circulació sanguínia reduint la formació de coàguls i ajuda a enfortir els ossos. Ara s'està estudiant en una pastilla dirigida tant a persones que no fan exercici físic com a les que sí que ho fan i volen millorar el seu rendiment físic.

Altres estudis anteriors han comprovat també els beneficis del vi sobre la salut. La Universitat de Harvard va desenvolupar durant 13 anys un estudi que indica que prendre dues copes de vi diàries redueixen el risc d'obesitat en un 70%. Una altra investigació de la Universitat de Cambridge revela que els aliments rics en flavonoides, com el vi, combaten la disfunció erèctil en homes grans.
A més de ser antibacterià i anti-greix, el vi protegeix contra les cremades solars, millora la memòria, retarda l'envelliment i redueix el risc de càncer de còlon.

«
Next
Entrada més recent
»
Previous
Entrada més antiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger