20.5.18

SUE - ANAR AL TEU PUB FAVORIT MILLORA LA TEVA SALUT MENTAL

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Segons un estudi publicat a Notícies, una investigació del departament de Psicologia Experimental de la Universitat d'Oxford assegura que anar al teu pub favorit de forma regular millora la teva salut mental i física. L'estudi va realitzar entrevistes a diversos assidus d'aquest tipus d'establiments, va observar el seu comportament i va concloure que aquells que van seu pub local de manera regular estan més integrats en la seva comunitat, més contents i confien més en els seus veïns. Segons la investigació, els que acostumen prendre una cervesa -amb moderación- tenen mitjana 8 amics propers, una bona xifra comparada amb els sis de gent que no és bevedora.
El director de l'estudi, Robin Durban, va assegurar que els pubs tenen un paper important en la comunitat i en la salut: "Les nostres relacions socials ens proporcionen la millor defensa contra les malalties físiques i mentals. Els pubs han jugat des de sempre un paper perquè la comunitat es relacioni més. El paper de l'alcohol sembla augmentar la segregació d'endorfines, la qual cosa al seu torn promou el tracte social ", ha indicat. A més, Durban va indicar que l'hàbit d'anar al local estreta les relacions interpersonals tant com altres activitats "com ballar, cantar o explicar històries, activitats que han estat sempre part d'un ritual d'associació".

«
Next
Entrada més recent
»
Previous
Entrada més antiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger