SUE - ATRAU MÉS LA INTEL·LIGÈNCIA D'UNA DONA QUE ELS SEUS PITS


Els homes no són tan superficials com creuen les dones. Així ho vol demostrar un estudi d'un biòleg evolucionista de la Universitat de Bainbrigde que ha assegurat que ells se senten molt més atrets per la intel·ligència d'elles que per la grandària dels seus pits o la longitud de les cames.

A més, els responsables de la investigació apunten que els homes només senten atracció per les característiques anatòmiques simètriques, i és que aquestes demostren que la persona és jove, saludable i té els gens estables. Per aquesta mateixa raó, s'explica que no els agradi tant els pits i les cames, ja que no solen ser mai iguals. Encara que també l'estudi assenyala que les cames rectes són més atractives.

L'interès intel·lectual que tenen en les dones més intel·ligents respon la recerca de figures més "responsables" pel que fa a l'atenció i cures de la gent i del seu entorn, sobretot.

La simetria, que envia un missatge de salut, està molt més que ben valorat. El que importa és a l'interior. Demostrat. - QUE.ES

Publica un comentari a l'entrada

.

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - Copyright © SEGONS UN ESTUDI.... Designed - OddThemes