22.2.17

SUE - MENJAR XOCOLATA US FARÀ MÉS INTEL·LIGENTS

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !


Si sou addictes a la xocolata, tenim bones notícies per a vosaltres: el consum de cacau us podria fer augmentar la vostra intel·ligència. Per tant, el plaer podria duplicar-se: al vici de la xocolata, ara li podreu posar l'excusa que esteu fent-vos més llestos, segons explica un estudi d'Statista que recull La Vanguardia. 
Un altre estudi de la Universitat d'Austràlia del Sud va mostrar que les persones que en consumeixen de costum van mostrar puntuacions més elevades en tests que la gent que en menja rarament o mai. 
Però cal anar amb compte: no tota la xocolata és igual, perquè varia en funció de la quantitat de sucres que contingui i de la concentració de cacau. Com més alt sigui el contingut de cacau, més es projecten aquests índexs d'augment de la intel·ligència.
Però tot i alguns estudis al voltant de la matèria, cal anar amb compte perquè no tota la ciència està d'acord amb aquestes conclusions. «El consum de xocolata és causa o conseqüència de tenir puntuacions més altes en tests de rendiment intel·lectual?», es pregunten alhora alguns científics.

«
Next
Entrada més recent
»
Previous
Entrada més antiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger