22.2.17

SUE - MENJAR VAGINES PODRIA CURAR EL CÁNCER

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Segons un estudi dut a terme pels experts de la Universitat Estatal de Nova York i publicat en el Càncer Treatment Research, podríem haver donat amb una de les cures a malalties com el càncer. I potser més senzilla (i sobretot plaent) del que molts esperaven. Sí, (reiterant el titol) menjar vagines podria ser el futur a la cura de malalties com el càncer. Els experts passen gran part del seu temps intentant buscar noves solucions als problemes que ens enfrontem avui dia en les societats. Especialment quan es tracta de curar malalties que, a prop o lluny, a tot ens afecten. Solucions beneficioses que poden salvar moltes vides.

Les hormones DHEA i l'hormona oxitocina es segreguen en el cos humà quan duem a terme l'acte del cunnilingus. Aquestes hormones són capaços de guarir el càncer en l'ésser humà, a més d'algunes malalties relacionades amb el cor. Aquestes hormones no només satisfan a l'individu, sinó que també són capaç de curar-lo. És una manera (mútua per a home i dona) de gaudir al mateix temps de tenir beneficis per a la nostra salut.

Així que no t'ho pensis més, estiguis sa o no, baixa al piló. Tu, ella, i la vostra salut ho agrairan. Ull spoiler: els teus veïns no. Aquest acte no només és bo per a reforçar la seguretat en la nostra salut, sinó que a més ajudarà a controlar la teva ira i estat d'humor, i reforçarà la teva situació sentimental. 
«
Next
Entrada més recent
»
Previous
Entrada més antiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger