24.2.17

SUE - LA INFIDELITAT PODRÍA SER DEGUDA A LA MALA MEMÒRIA

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Una investigació realitzada per les universitats de Texas i Ithaca als Estats Units ha arribat a una curiosa conclusió: les infidelitats podrien estar relacionades amb la memòria.
Un recent estudi científic podria haver donat amb la clau del per què cometem infidelitats ... I, per descomptat, és com a mínim sorprenent.
La investigació, que s'ha publicat a la revista Science i ha estat desenvolupada amb ratolins de camp, determina que els mascles rosegadors que es dediquen a buscar noves femelles tenen molta menys memòria que aquells que són fidels.

Els ratolins amb què s'ha fet l'estudi que eren fidels tendien a recordar molt millor els llocs i les ubicacions. Aquest estudi tan curiós, amb el qual s'ha relacionat la fidelitat i la memòria, ha estat dut a terme conjuntament per investigadors de la Universitat de Texas (Austin) i la de Ithaca (Nova York). Els ratolins que s'han utilitzat per a l'estudi són un tipus de rosegador que habita a Amèrica del Nord, i que en general solen tendir a formar parelles i ser monògams.
No obstant això, durant la investigació s'ha comprovat que, igual que els humans de tant en tant cometen infidelitats. I, curiosament, s'ha arribat a la conclusió que en la seva fidelitat juga un paper clau la memòria. QUE.ES

«
Next
Entrada més recent
»
Previous
Entrada més antiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger