22.2.17

SUE - HI HA PERSONES DESTINADES A SER SOLTERES

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Una investigació realitzada a Nova Zelanda va assenyalar que hi ha qui desitgen una relació romàntica però també hi ha aquells que volen evitar el drama i són més feliços sense parella. "Han d'entendre que els conflictes són inevitables i bregar amb ells millora la qualitat de les relacions", va afirmar la professora de psicologia, Yuthika Girme, de la Universitat d'Auckland.
Una investigació troba a Social Psychological & Personality Science basada en 4.000 estudiants universitaris va assenyalar que algunes persones estan destinades a romandre solteres per ser més feliços.
Yuthika Girme, professora de psicologia de la Universitat d'Auckland, va confirmar que el no voler una relació implica no patir la solitud de la solteria i va assegurar que "és bo, encara evitar conflictes no sigui una cosa positiva".

L'estudi va trobar que el que determinava la felicitat d'una persona no era el seu estat civil sinó els objectius per a una relació segons va publicar Unosantafe.com. A la mostra total d'alumnes es van identificar dos grups de persones. D'una banda, els que desitgen una relació romàntica. De l'altra, aquelles que volen evitar el conflicte i el drama. L'estudi va demostrar que cap grup és millor que un altre.

Per a la professora tenir altes metes en les relacions pot significar tenir relacions de millor qualitat, encara que també pot fer que hagis de afrontar més drama i trobar les ruptures molt més doloroses. Per als que prefereixen evitar el drama, cal que entenguin que els conflictes són inevitables i bregar amb ells pot millorar la qualitat de la relació. Quant als solters, és important que entenguin que poden tenir una vida plena de felicitat i èxits.
Estar sense parella significa poder concentrar-se en si mateix, en els desitjos i metes personals.

«
Next
Entrada més recent
»
Previous
Entrada més antiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger