22.2.17

SUE - ELS HOMES AMB LA PANXA GRAN SÓN MILLORS AMANTS

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Confirmat: els homes més panxuts són millors amants. (Primerafila.com.ar) Un Estudi afirma que l'home amb la panxa gran és millor amant. Investigadors van confirmar que els homes amb més panxa duren al voltant de 7.3 minuts al llit, mentre que els més prims tot just 2. La raó seria que com més greix abdominal tinguin, podran resistir més temps per arribar al clímax.
Investigadors a la Universitat de Erciyes a Kayseri, Turquia van finalitzar un estudi d'un any en el qual estudiaven la correlació entre l'índex de massa corporal (IMC) i el seu rendiment.
Un total de 200 homes van ser enquestats i van descobrir que si tenen un IMC més alt (és a dir, panxes) duraven al voltant de 7.3 minuts al llit i els més prims tot just duraven 2 minuts.
De mitjana, un home que té relacions 100 vegades a l'any. Si té panxa, passarà aproximadament 8 hores més amb la seva parella que si tingués abdominals marcats segons va publicar Nuevodiarioweb.com.

¿La raó? Com més greix abdominal, l'home tindrà més estradiol, una hormona femenina que ajuda a inhibir el clímax.

«
Next
Entrada més recent
»
Previous
Entrada més antiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger