23.5.18

SUE - CÒRRER CONJUNTAT PEL SEGRE NO AUGMENTA EL RENDIMENT

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Un estudi fet per la UDSW Universitat de Dakota del Sud-oest (DAKOTA DEL MIG) i que s’acaba de publicar en una important revista especialitzada, assegura que no cal anar conjuntat de colors per anar a córrer pel passeig del Segre al seu pas per Lleida. L’estudi va analitzar durant 30 dies el pas dels esportistes per aquest tram de la capital, que és d’uns 3 quilòmetres i conclou que la combinació de colors entre pantalons, samarreta i mitjons no aporta cap increment de rendiment esportiu, tot i que segons William Wràner, cap de la investigació, “sí que aportaria un punt de postureig, però no serveix de res ni augmenta el rendiment”, que afegeix que “tenim constància que l'ús de colors fosforescents ajuda a que els vehicles puguin veure els corredors i així evitar accidents, però en un tram on no hi ha vehicles, aquest efecte es redueix considerablement. Haurien d’anar a 60 o 70 km/h i no és el cas, malgrat que s'ha avistat, durant la investigació, algun fitipaldi que s'hi acostaria”. 

L’estudi, a més, afegeix que les polseres i rellotges que analitzen el pols cardiovascular, el greix gastat, el tipus de trepitjada i les coordenades no són del tot necessàries per córrer els gairebé 3 quilòmetres, tot i que afegeix que mai està de més portar-ho.

Finalment, l'estudi conclou amb algunes recomanacions, com que els que van de cara sempre circulin per la dreta de la via i adelantin els demés per l'esquerra. I que els vagin d'esquena evitin córrer per evitar lesions, "que això del retrorunning (córrer d'esquena, al revés) és una estupidesa", afegeix Wràner.

«
Next
Entrada més recent
»
Previous
Entrada més antiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger