22.2.17

SUE - AQUEST TRUC SEXUAL ET POT AJUDAR A VIURE MÉS TEMPS

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Un estudi mostra com pot allargar els seus anys de vida, encara que això pot suposar un canvi dràstic en els hàbits de molts. Aquest 'truc' sexual li pot ajudar a viure més temps. Un estudi de la Universitat de Sheffield (Regne Unit) suggereix que abstenir-se del plaer carnal pot ajudar a viure més temps que la resta de les persones sexualment actives, informa 'The Scotsman'.
Concretament, els investigadors van descobrir que aquells cucs de la farina (larves d'escarabat) que s'aparellaven diàriament van morir a una edat molt més primerenca que els que no van buscar produir descendència.

Per què les monges viuen més?

Michael Siva-Jothey, autor de l'estudi, sosté que encara que el mecanisme no és el mateix que en els éssers humans, "el principi sí que ho és". "En els escarabats, l'aparellament allibera hormones necessàries per produir esperma en el mascle o ous a la femella i té un efecte negatiu sobre el sistema immunològic", sosté Siva-Jothey, afegint que el mateix passaria en altres éssers vius.

Així mateix, l'investigador destaca que això pot explicar per què les monges, que viuen allunyades del plaer físic, tendeixen a viure més temps. "Les monges tendeixen a tenir una vida més llarga que les dones amb fills i la majoria de la gent coneix a algú amb una tia soltera que sembla viure eternament. La pregunta és per què?", Planteja.

Siva-Jothey afirma que el nostre objectiu vital no és viure més temps "sinó deixar tanta descendència com sigui possible". "Així que si vostè té molts fills i mor jove, hi haurà complert amb el seu treball en termes evolutius", conclou.


«
Next
Entrada més recent
»
Previous
last post.

1 comentari:

 
Copyright ©2016 SEGONS UN ESTUDI... • All Rights Reserved. Distributed By Blogger Templates
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger